Sponsor worden

Ieder jaar in september organiseren wij de Internationale Twentse Kennedymars Haaksbergen. Een wandelsportevenement waaraan de vele deelnemers en het grootschalige publiek jaarlijks veel plezier beleven. Jaarlijks nemen er gemiddeld 1000 deelnemers deel aan dit evenement. Zij kunnen kiezen uit: de Kennedymars – 80 km, Nacht of Dagwandelmarathon – 42 km, Halve Nacht of Dagwandelmarathon – 21 km of de (Avond)Mini Kennedymars – 10 km.

De meeste deelnemers starten vrijdagavond om 22:00 uur massaal vanuit Haaksbergen. Voorafgaande aan deze start is er een spectaculair voorprogramma waar de deelnemers, maar ook de vele toeschouwers, van genieten.

Ieder jaar wordt dit sportevenement groter en grootser opgezet. Daardoor zijn er steeds meer vrijwilligers en sponsoren nodig om dit evenement succesvol te laten verlopen. Zonder de steun van vele partners & sponsoren kunnen wij dit grote wandelsportevenement met een grote regionale bekendheid niet meer organiseren.

Sponsormogelijkheden

Zoals u leest zijn wij, als organisatie van de Kennedymars Haaksbergen, continue bezig om het evenement te verbeteren en nieuwe elementen toe te voegen aan het bestaande wandelsportevenement. Ook dit jaar zullen er weer een aantal nieuwe elementen toegevoegd en gewijzigd worden aan dit wandelsportevenement.

Sponsoring in de vorm van diensten en/of materialen is ook van harte welkom. Daarnaast is het mogelijk om samen met ons een passend pakket voor u te ontwikkelen dat het beste bij uw organisatie doelstellingen past.

Contact

Download vrijblijvend onze sponsorbrochure. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze afdeling sponsoring via onderstaande link.