Sponsor worden

Beste (mogelijke) sponsor,


De voorbereidingen voor het jaarlijkse wandelevenement “Internationale Twentse Kennedymars Haaksbergen” zijn in volle gang.  Dit is een wandelevenement dat in 2024 voor de 36e keer georganiseerd wordt. Het is een evenement dat landelijk hoog aangeschreven staat en jaarlijks vele deelnemers telt. Afgelopen jaar maar liefst 850 deelnemers. Dit komt onder andere door het gunstige tijdstip, het 3e volle weekend van september, de unieke routes en goede organisatie.


Het evenement wordt geheel door vrijwilligers gerund en de deelnemers leveren hun bijdrage in de vorm van inschrijfgeld, maar zonder steun van sponsoren is het niet mogelijk de organisatie voor elkaar te krijgen. We hopen dan ook van harte dat u ons evenement (weer) een warm hart toedraagt en u bereid bent om ons (weer) te steunen.

Om verschillende redenen kan het aantrekkelijk voor u zijn uw naam te verbinden aan ons evenement: het vergroten van uw naamsbekendheid, een vorm van acquisitie, het tonen van uw maatschappelijke betrokkenheid of sympathie voor een sportief evenement.


Naast sponsoring in geld bieden wij bedrijven ook de gelegenheid om materialen, etenswaren en/of drankjes beschikbaar te stellen voor uitdelen op de start-/finish locatie en rustposten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vruchtensap, appel, banaan, fruit, energiereep, ontbijtkoek, mars chocoladereep, bouillonsticks, yoghurtbekertje, (herbruikbare) bekers enz. Uiteraard mag dit van uw logo voorzien zijn. De mogelijkheden bespreken wij graag met u.


Tijdens het evenement is er gelegenheid voor het ophangen van spandoeken van onze sponsoren. En uiteraard zullen wij de namen van onze sponsoren uitdragen via onze website en in communicaties op social media.


Wij hopen dat u als sponsor en/of deelnemer de 36e editie met ons wilt realiseren. Laten wij samen er een fantastisch mooi sportweekend van maken!


Graag vernemen wij of we u (weer) als sponsor van het evenement mogen noteren.


Met sportieve groet,


Bestuur van Stichting Kennedymars Haaksbergen

Dianne, Jurgen, Johan, Ben, Erwin en Janine

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze afdeling sponsoring via onderstaande link.