Vacature Voorzitter

Stichting Kennedymars Haaksbergen organiseert jaarlijks in het 3e weekend van september een wandelevenement. Om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken worden er een 4-tal afstanden aangeboden namelijk 80, 42, 21 en 10 km. 

De Stichting Kennedymars heeft een bestuur dat bestaat uit maximaal negen leden. Het bestuur legt verantwoording af aan Wandelkring DIO Haaksbergen.

In verband met vertrek van ons huidig bestuurslid is een vacature ontstaan voor de functie van

Voorzitter

Takenpakket voorzitter

De voorzitter is het aanspreekpunt van de Stichting Kennedymars. Je werkt nauw samen met alle bestuurders en uitvoerende vrijwilligers van de stichting. Met elke afdeling krijgt de voorzitter wel te maken en dat maakt de functie heel afwisselend en uitdagend.

De voorzitter heeft binnen de Stichting Kennedymars een belangrijke rol om te zorgen dat de organisatie van het evenement goed verloopt. Tevens is de voorzitter, in samenwerking met de vice voorzitter, degene die het beleid van de komende jaren zullen gaan implementeren.

Functie eisen en vaardigheden

De persoon van voorzitter beschikt over de nodige ondernemende-, leidinggevende-, bestuurlijke- en sportieve ervaring en visie op de wandelsport. Je bent in staat om vanuit deze visie constructief samen te werken en is besluitvaardig en onderhandelingsvaardig.

De Stichting wordt onder leiding van de voorzitter krachtig, duidelijk en professioneel aangestuurd. De voorzitter is representatief en heeft goede communicatieve vaardigheden.

Tijdsinvestering

Neemt gemiddeld twaalf keer per jaar deel aan een bestuursvergadering, een tweetal vergaderingen georganiseerd door Wandelkring DIO en een beperkt aantal vergaderingen met externe organisaties.

De voorzitter zorgt voor representatie van de stichting tijdens evenementen.

Vergoeding

De bestuursfuncties bij Stichting Kennedymars zijn onbezoldigd. Wel vindt er een vergoeding van gemaakte onkosten – binnen de daarvoor geldende declaratieregeling – plaats.

Reageren

Indien je geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie verzoeken wij je te reageren via secretaris@kennedymarshaaksbergen.nl

35e editie 2023: Trots en voldaan!

De 35 editie van de Kennedymars Haaksbergen was een succes! Zowel deelnemers als vrijwilligers waren heel erg tevreden. 

Alle deelnemers: jullie zijn kanjers! Gefeliciteerd met je behaalde prestatie. 

Niet kunnen uitlopen? Niet getreurd, volgend jaar wordt ons prachtige evenement weer georganiseerd. Schrijf de datum maar vast in je agenda: 20 & 21 september 2024.

Vrijwilligers van zowel de Kennedymars, rustposten als van VV Havoc: heel erg bedankt! Door jullie goede zorgen en uitmuntende vriendelijkheid hebben jullie de deelnemers een prachtig evenement bezorgd. 

Sponsoren: zonder jullie geen mooi evenement, enorm bedankt voor jullie bijdrage om een geweldig evenement neer te zetten.

Foto’s 2023

Onze fotografen hebben weer prachtige foto’s gemaakt onderweg.
Om ze te bekijken klik op onderstaande link(s)