Internationale Twentse Kennedymars Haaksbergen 

18 & 19 september 2020

Op 18 & 19 september zal de volgende editie van de Internationale Twentse Kennedymars Haaksbergen plaatsvinden. Onze voorinschrijving  wordt op een later tijdstip geopend. Houd onze socials en website in de gaten voor meer informatie.

Foto’s 2019

Onze fotografen hebben weer prachtige foto’s gemaakt onderweg.
Om ze te bekijken klik op onderstaande link(s)

 

Vacature voorzitter Stichting Kennedymars Haaksbergen

Stichting Kennedymars Haaksbergen organiseert jaarlijks in het 3e weekend van september een wandelevenement. Om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken worden er een 4-tal afstanden aangeboden namelijk 80, 42, 21 en 10 km.

De Stichting Kennedymars heeft een bestuur dat bestaat uit maximaal negen leden. Het bestuur legt verantwoording af aan Wandelkring DIO Haaksbergen.

In verband met vertrek van ons huidig bestuurslid is een vacature ontstaan voor de functie van:

Voorzitter (m/v)

Functieprofiel voorzitter

De voorzitter is het aanspreekpunt van de Stichting Kennedymars. Hij of zij werkt nauw samen met alle bestuurders en uitvoerende vrijwilligers van de stichting. Met elke afdeling krijgt de voorzitter wel te maken en dat maakt de functie heel afwisselend en uitdagend.

De voorzitter heeft binnen de Stichting Kennedymars een belangrijke rol om te zorgen dat de organisatie van het evenement goed verloopt. Tevens is de voorzitter, in samenwerking met de vice voorzitter, degene die het beleid van de komende jaren zal gaan implementeren.

Persoonlijk profiel

De persoon van voorzitter beschikt over de nodige ondernemende-, leidinggevende-, bestuurlijke- en sportieve ervaring en visie op de wandelsport. Hij of zij is in staat om vanuit deze visie constructief samen te werken en is besluitvaardig en onderhandelingsvaardig.

De Stichting wordt onder leiding van de voorzitter krachtig, duidelijk en professioneel aangestuurd. De voorzitter is representatief en heeft goede communicatieve vaardigheden.

Tijdsinvestering

Neemt gemiddeld twaalf keer per jaar deel aan een bestuursvergadering, een tweetal vergaderingen georganiseerd door Wandelkring DIO en een beperkt aantal vergaderingen met externe organisaties.

De voorzitter zorgt voor representatie van de stichting tijdens evenementen.

Vergoeding

De bestuursfuncties bij Stichting Kennedymars zijn onbezoldigd. Wel vindt er een vergoeding van gemaakte onkosten – binnen de daarvoor geldende declaratieregeling – plaats.

Reageren

Als u geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie verzoeken wij u te reageren door middel van de knop reageren.
Voor informatie over de functie kan contact worden opgenomen met de heer Dirk Haan, 06-83997899.