Disclaimer & Privacybeleid

Disclaimer

Stichting Kennedymars Haaksbergen is de uitgever van deze website. Als uitgever besteden wij de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen.

Stichting Kennedymars Haaksbergen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden van deze informatie. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken. Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker.

Deze site bevat links naar anders websites. Stichting Kennedymars Haaksbergen is niet verantwoordelijk voor de manier waarop deze andere sites omgaan met privacy. We linken naar andere websites en pagina’s middels buttons en hyperlinks. Stichting Kennedymars Haaksbergen raadt aan dat u op deze gelinkte websites het privacybeleid leest aangezien deze andere voorwaarden en condities kunnen bevatten die op u van toepassing zijn.

Stichting Kennedymars Haaksbergen aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door Stichting Kennedymars Haaksbergen niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Stichting Kennedymars Haaksbergen behoudt zich het recht voor de aangeboden informatie te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen.

Privacy en bescherming van persoonsgegevens

Stichting Kennedymars Haaksbergen verwerkt persoonsgegevens.

Privacywetgeving (GDPR / AVG)

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze nieuwe privacywet, internationaal de General Data Protection Regulation (GDPR) genoemd, geldt in de hele Europese Unie en gaat onder andere over het bewaren en beschermen van persoonsgegevens. Bekijk hier ons privacybeleid.

Wijzigingen privacybeleid

Stichting Kennedymars Haaksbergen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacybeleid. Het is daarom raadzaam om regelmatig dit privacybeleid te raadplegen.