Pagina afdrukken

Vrijwilligers

Een groot aantal vrijwilligers is ieder jaar in touw om de Kennedymars Haaksbergen tot een succes te maken. Zowel in de voorbereiding als in het weekend zelf zijn er vele vrijwilligers nodig om diverse taken te vervullen. Net als de lopers beleven ook de vrijwilligers een onvergetelijk evenement. Het enthousiasme van de lopers beleef je mee wanneer je je bijdrage levert aan het evenement. Het vrijwilliger zijn bij de Kennedymars Haaksbergen is daardoor een dankbare taak waar je zelf ook nog lang aan zult terugdenken. Vrijwilligers bij de Kennedymars Haaksbergen zijn welkom vanaf  16 jaar. Als vrijwilliger heb je keuze uit tal van verschillende taken.

In alle gevallen functioneer je onder leiding van een coördinator, die er natuurlijk voor zorgt dat je voldoende instructies en ondersteuning krijgt. Overigens is er nog behoefte aan enkele leiders die (vooraf ingewerkt) een bepaalde taak willen verrichten. Laat het weten als je hiervoor wat voelt.

Via het onderstaande e-mailadres kun je je als vrijwilliger aanmelden. Je ontvangt in aanloop naar het evenement een uitnodiging voor de voorbesprekingsavond. Tijdens deze avond wordt het draaiboek besproken. Wordt er geen gebruik van je aanmelding gemaakt (wat zelden voorkomt), dan hoor je dat natuurlijk eerder. Ook wordt er contact met je opgenomen indien er voor een bepaalde taak voldoende medewerkers zijn en we een andere taak voor je beschikbaar hebben.

Ongetwijfeld zal deze Kennedymars Haaksbergen ook bij jou als vrijwilliger een onvergetelijke indruk achterlaten!

 

Wil je ook meehelpen aan de organisatie van de Kennedymars Haaksbergen? Stuur dan een e-mail naar 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kennedymarshaaksbergen.nl/vrijwilligers/