Pagina afdrukken

Vrijwilligers

Enthousiaste vrijwilligers gezocht!

Wil jij meehelpen om van dit evenement een groot succes te maken? Als vrijwilliger bij de Kennedymars Haaksbergen krijg je een rol die bij jou past, van verkeersregelaar, uitgifte startbewijzen, uitgifte medailles tot gastheer/vrouw op de rustpost. Samen maken we van de Kennedymars Haaksbergen één groot feest!

Wil jij vrijwilliger worden tijdens de Kennedymars Haaksbergen? Dan is het goed om een aantal dingen te weten.

 

Wat je moet weten?

Je bent beschikbaar op 20 of 21 september 2019. We doen ons best om iedereen in te delen in de functie van zijn of haar keuze, maar het kan voorkomen dat we hier indien nodig van afwijken.

We gaan elkaar in aanloop naar het evenement één keer ontmoeten tijdens de voorbespreking op 10 september in het Bakkershuis. Zo leren we elkaar kennen, kun je alvast de sfeer proeven en krijg je de benodigde informatie.

Wij bieden geen financiële vergoeding. Wel vindt er een vergoeding van gemaakte onkosten – binnen de daarvoor geldende declaratieregeling – plaats. Als vrijwilliger ben je niet altijd in de gelegenheid om de deelnemers in actie te zien. Houd hier rekening mee.

 

Wat bieden we jou?

Je doet unieke ervaring op bij en rond een van Nederlands mooiste wandelevenement. Je bent onderdeel van een bevlogen team. Wij zorgen voor consumptiebonnen voor eten en drinken.

 

Wat vragen we van jou?

Als vrijwilliger bij Kennedymars Haaksbergen informeer je, signaleer je en draag je bij aan de sfeer van het evenement. Beleving staat hierin centraal. Jij bent het gezicht van de Kennedymars Haaksbergen. We zoeken flexibele, gastvrije en sociale vrijwilligers die goed in een team kunnen werken.

 

Voorkeur voor locatie en functie

Het evenement start en finisht in Haaksbergen. De deelnemers lopen door Haaksbergen, Enschede, Boekelo, Buurse en Ahaus Duitsland. Je kunt bij je aanmelding een voorkeur opgeven voor locatie(s), dag(en) en functie(s).

 

Aanmelden

Ben jij diegene die wij zoeken? Dan kun je contact opnemen met de secretaris van de Stichting Kennedymars Haaksbergen via e-mailadres secretaris@kennedymarshaaksbergen.nl. Ook voor aanvullende informatie kun je een bericht naar dit mailadres sturen.

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kennedymarshaaksbergen.nl/vrijwilligers/