«

»

mei 01

Bericht afdrukken

Rabobank Clubkas Campagne

Kom in actie en stem op ons!

Stichting Kennedymars Haaksbergen doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Enschede-Haaksbergen draagt het verenigingsleven een warm hart toe. En daarom organiseert zij jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne. De basisgedachte is dat klanten bepalen welke clubs een bijdrage ontvangen.

Stemmen

Van 1 mei tot en met 21 mei kunnen klanten hun stem uitbrengen op hun favoriete club via www.rabobank.nl/eh. Eind april ontvangen alle klanten vanaf 12 jaar een persoonlijke uitnodiging om te stemmen. Als alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaalbedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per stem duidelijk. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage voor een club.

Oproep aan iedereen

Ben jij klant van Rabobank Enschede-Haaksbergen en ouder dan 11 jaar? Breng dan je stem uit op onze stichting. Vergeet niet aan je familie, buren, vrienden, collega’s te vragen om hun stem uit te brengen op onze stichting. Elke stem is geld waard!

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne van de Rabobank vind je op www.rabobank.nl/eh. Onder het kopje actueel staat een link naar de Rabo Clubkas Campagne 2018.

Alvast bedankt!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kennedymarshaaksbergen.nl/rabobank-clubkas-campagne/