«

»

sep 02

Bericht afdrukken

Pedicure Claudy – wandelwol

Tijdens de vrijdagavond 21 september zal ook Pedicure Claudy aanwezig zijn op het marktplein met een eigen kraam waar o.a. wandelwol gekocht kan worden.

Hieronder stelt zij zich aan u voor:
Als Medisch Pedicure ben ik sinds eind november 2017 officieel dealer van Wandelwol. Een fantastisch product wat veel voetklachten/ blaren tijdens het wandelen/ winkelen/ sporten kan voorkomen of kan verminderen.

Het antidruk – product van WandelWol word gemaakt van 100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft het gevoel te lopen op wolken.
WandelWol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar, absorbeert transpiratievocht en ventileert.
Daarnaast verzacht het de ontstane blaren en voorkomt verdere blaarvorming. Als laatst werkt het druk ontlastend en is een behoud voor teennagels en voeten.
Wandelwol word aangebracht op de huid waar de pijnlijke plek zich bevind.

Voor wie is WandelWol bedoelt;
WandelWol is geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, wintertenen, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen en bij een branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels en/of opkomende of ontstane blaren bij het sporten of bij lange afstandswandelingen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit product? Op 21 september tijdens de start van de Kennedymars kunt u mij op de markt in Haaksbergen vinden met een kraam. Waar ik onder andere Wandelwol en andere wandel gerelateerde producten bij mij heb.

Graag hoop ik u te verwelkomen aan mijn kraam en wens ik u een goed lopende Kennedymars toe.

Met Vriendelijke Groeten,
Claudy Elink Schuurman – Schröer

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kennedymarshaaksbergen.nl/pedicure-claudy-wandelwol/