«

»

jul 27

Bericht afdrukken

Om nu al naar uit te kijken

Nu al kijken we uit naar 21 en 22 september: het weekeinde waarin de 32e editie  van de Kennedymars Haaksbergen wordt gehouden. De start van de sfeervolle happening keert terug naar het marktplein. Er is een extra 10-kilometertocht op vrijdagavond. En er zijn nieuwe rustposten opgenomen in de route: scoutinggebouw De Klomp en het Horstervennehoes.

 

Na een aantal gastvrije jaren bij het Kulturhus start het internationale wandelspektakel als vanouds vanaf het marktplein. Ook het ‘huis der gemeente’ is betrokken bij de Kennedymars. Het doet zijn naam eer aan door vrijdagavond als startbureau te fungeren.

 

Nieuw

Dit jaar voor het eerst is er een extra 10 kilometertocht op de vrijdagavond (start 19:00 uur). Voor onder meer de schooljeugd, collega’s, buurtteams, vriendenclubs of families dé kans om de sfeer van de Kennedymars op te snuiven. Onderweg is er één rustpost: de schaapskooi ofwel Horstervennehoes. Ook zaterdag overdag vinden de wandelaars deze nieuwe rustpost op hun pad. Blij zijn we ook met het clubgebouw van Scouting De Klomp als rustpost. Van hieruit gaan de deelnemers aan de nachtwandelingen het buitengebied in.

 

Oproep: enthousiaste vrijwilligers gezocht!

De Kennedymars Haaksbergen staat bekend om de goede organisatie en gemoedelijke sfeer. Wij zijn op zoek naar mensen die willen meehelpen om dit evenement ook in 2018 tot een groot succes te maken. Als vrijwilliger krijg je een rol die bij jou past. Is verkeersregelaar iets voor jou? Lijkt gastheer/-vrouw bij één van de rustposten jou leuk? Of zie jij jezelf helpen bij de uitgifte van startbewijzen of medailles?  Kom erbij! Samen maken we van de Kennedymars Haaksbergen één groot feest! Ben jij de vrijwilliger die wij zoeken? Of wil je méér weten? Neem dan contact op met onze secretaris:  secretaris@kennedymarshaaksbergen.nl. Bellen of whatsappen mag ook: 06-15690841 (na 19:00 uur).

 

Inschrijving deelnemers

Meer informatie over het wandelevenement vind je op www.kennedymarshaaksbergen.nl

Heb je ideeën, tips, suggesties? Laat het ons weten! Per email: secretaris@kennedymarshaaksbergen.nl.  Of per post: Gängelhuuske, t.a.v. secretaris Kennedymars, Molenstraat 56, 7481 GN  Haaksbergen.

 

Dank voor je aandacht en graag tot gauw!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kennedymarshaaksbergen.nl/om-nu-al-naar-uit-te-kijken/