mei 01

Rabobank Clubkas Campagne

Kom in actie en stem op ons!

Stichting Kennedymars Haaksbergen doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Enschede-Haaksbergen draagt het verenigingsleven een warm hart toe. En daarom organiseert zij jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne. De basisgedachte is dat klanten bepalen welke clubs een bijdrage ontvangen.

Stemmen

Van 1 mei tot en met 21 mei kunnen klanten hun stem uitbrengen op hun favoriete club via www.rabobank.nl/eh. Eind april ontvangen alle klanten vanaf 12 jaar een persoonlijke uitnodiging om te stemmen. Als alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaalbedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per stem duidelijk. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage voor een club.

Oproep aan iedereen

Ben jij klant van Rabobank Enschede-Haaksbergen en ouder dan 11 jaar? Breng dan je stem uit op onze stichting. Vergeet niet aan je familie, buren, vrienden, collega’s te vragen om hun stem uit te brengen op onze stichting. Elke stem is geld waard!

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne van de Rabobank vind je op www.rabobank.nl/eh. Onder het kopje actueel staat een link naar de Rabo Clubkas Campagne 2018.

Alvast bedankt!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kennedymarshaaksbergen.nl/rabobank-clubkas-campagne/

sep 27

Foto’s Nico Asbroek

De foto’s van fotograaf Nico Asbroek staan online.

Klik hier om ze te bekijken.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kennedymarshaaksbergen.nl/fotos-nico-asbroek-3/

aug 12

Kennedymars en Kunst: dat gaat prima samen!

Kennedymars en Kunst: gaat dat samen? Jazeker! Door de samenwerking met de Stichting Nieuwe Twentse Kunst wordt dit jaar een nieuw cultureel element aan de wandelbeleving toegevoegd. Samen met diverse kunstenaars presenteren wij u o.a. een prachtig visueel spektakel. De monumentale Sint-Pancratiuskerk in het centrum zal in nieuw licht gezet worden. Wat dat precies inhoudt, is te zien op vrijdag 15 september vanaf 20:00 uur in het centrum van Haaksbergen. Kom dat zien!

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kennedymarshaaksbergen.nl/kennedymars-en-kunst-dat-gaat-prima-samen/

jul 11

Bestel uw wandelshirt nu!

Dit jaar is er de mogelijkheid om een uniek Kennedymars Haaksbergen wandelshirt te bestellen. Laat die kans niet voorbij gaan en bestel nu! Alleen verkrijgbaar tijdens de voorinschrijving tot en met zondag 3 september en kosten slechts € 20,00 per shirt.

Het sport en vrije tijd shirt is gemaakt van 100% polyester waardoor een maximaal vochttransport plaatsvindt en het sneldrogend is. Kortom een wandelshirt van uitstekende kwaliteit waar u veel plezier aan zult beleven.

Verkrijgbaar in zowel heren- als damesmodel en in de maten S, M, L, XL en XXL. Het damesmodel is getailleerd.

Bestellen kan via het inschrijfformulier op www.kennedymarshaaksbergen.nl/inschrijven.

Hiermee machtigt u ons ook om eenmalig de kosten van het shirt van uw bankrekening af te schrijven.

Bij de start van de Kennedymars ligt het shirt dan voor u klaar bij de inschrijfbalie.

Veel wandelplezier gewenst!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kennedymarshaaksbergen.nl/bestel-uw-wandelshirt-nu/

mei 01

Voorinschrijving geopend!

De voorinschrijving voor de Kennedymars Haaksbergen is geopend!

Schrijf nu in en ontvang tot 10 september 10% korting op het inschrijfgeld.
Tip: ook leuk om cadeau te geven.

Inschrijven kan via www.kennedymarshaaksbergen.nl/inschrijven

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kennedymarshaaksbergen.nl/voorinschrijving-geopend-2/

sep 20

Foto’s Nico Asbroek

De foto’s van fotograaf Nico Asbroek staan online.

Klik hier om ze te bekijken.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kennedymarshaaksbergen.nl/fotos-nico-asbroek-2/

sep 19

Foto’s Betty Morsinkhof

De foto’s van onze fotografe Betty Morsinkhof staan online.

Klik hier om ze te bekijken.

img_0008

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kennedymarshaaksbergen.nl/fotos-betty-morsinkhof-2/

sep 09

Parcours Kennedymars 2016

Vrijdagavond 16 september om 22:00 uur start van de 30e Internationale Twentse Kennedymars Haaksbergen

Parcours eerste lus

Na het startschot vertrekken de wandelaars richting rustpost ‘Meijer’ in het Rutbekerveld.  Ruim 8 kilometer afgelegd krijgen ze daar hun eerste beker limonade. Overigens staan op verschillende punten langs de route op de wandelsport afgestemde voedingsproducten klaar voor hen. Post twee is als vanouds de ‘Brandweerkazerne Boekelo’. Van daaruit wandelen de 42 en de 80 kilometer door het nachtelijke Twekkelo naar ‘Go-Planet Bowlingcentrum’ (nabij de Grolsch Veste) in Enschede. Waarna beide afstanden terugkeren naar Boekelo, om daar vanaf rustpost ‘Golfclub Spielehof’ hun route te vervolgen naar het Haaksbergse theater De Kappen. De deelnemers aan de tocht van 21 kilometer lopen na de Boekelose brandweerkazerne rechtstreeks naar ‘Golfclub Spielehof’ en vervolgens naar De Kappen. Zowel voor hen als voor de lopers van de Nachtmarathon (42 km) betekent dit de finish. De deelnemers aan de Kennedymars hebben bij De Kappen hun eerste lus voltooid.  Het theater is voor hen rustpost en meteen vertrekpunt voor lus nummer twee.

 

Lus twee en Mini Kennedymars

Tot aan hun eerste rustpost ‘Captain Jack’ in Buurse lopen de deelnemers van de dagwandelingen gezamenlijk op. Het parcours van zowel de Kennedymars als de Dagmarathon (42 km) gaat vervolgens nabij ‘De Haarmühle’ de grens over. Op Duits grondgebied zijn twee rustposten ingericht bij achtereenvolgens ‘Dorfgasthof Wissing’ in Alstätte en bij hotel ‘Zum Jägerhaus’ in Lünten.  Op de terugweg pauzeren deze wandelaars in Buurse bij ‘Boerderij Nijhuis’ aan de Broekdijk, waar de 21 kilometerlopers dan al zijn geweest. De volgende rustpost komen ze tegen bij ‘Erve Tuchter’ aan de Huttenweg. De Mini Kennedymars van 10 kilometer heeft een eigen route met twee rustposten: nabij de ‘Oostendorper watermolen’ en bij ‘Erve Tuchter’. Hun vervolgroute richting finish bij theater De Kappen valt samen met het traject van de 21, 42 en de 80 kilometer.

Inschrijven

Voorinschrijving:

tot en met 11 september via www.kennedymarshaaksbergen.nl/inschrijven

aantrekkelijke korting uitsluitend bij voorinschrijving.

kans op 2e kaartje gratis recreatiefzwemmen of een saunabezoek aan Optisport Zwembad De Wilder.
 

Na inschrijving:

voor de Kennedymars (80 kilometer) en de nachtwandelingen (42 of 21 kilometer) op vrijdag 16 september vanaf 18:30 uur;

voor de dagwandelingen op zaterdag 17 september vanaf 05.30 uur.

locatie: startbureau theater de Kappen, Sterrebosstraat 2, Haaksbergen

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kennedymarshaaksbergen.nl/parcourskennedymars2016/

aug 14

Wandelweekend op 16 en 17 september

Op 16 en 17 september 2016 wordt de 30ste editie van de Internationale Twentse Kennedymars Haaksbergen gehouden. De voorbereiding van het populaire wandelevenement is in volle gang. Voorinschrijven kan tot en met 11 september aanstaande via www.kennedymarshaaksbergen.nl/inschrijven. Onder deze snelle beslissers verloot de Stichting Kennedymars Haaksbergen vrijkaarten voor de sauna van zwembad De Wilder. Per wandelafstand zijn 5 vrijkaarten voor 2 personen beschikbaar. Na een sportieve inspanning lekker ontspannen in de sauna. Inschrijven op uiterlijk 11 september is dus de moeite waard! Daarna kunt u alleen nog inschrijven bij het startbureau tijdens het wandelevenement zelf. Dan maakt u echter geen kans op een gratis saunabezoek.

 

Afstanden voor iedereen

Er is weer volop keuze in wandelafstanden. De Mini Kennedymars (10 kilometer) speelt zich af op zaterdag 17 september. Een prachtige route met een rustpunt bij de historische Oostendorper watermolen. De laatste kilometers lopen de wandelaars gelijk op met de deelnemers aan de Kennedymars. Onderweg is een tweede rustpunt ingericht. Liever een wat langere tocht? Wellicht is dan de halve Dag- of de halve Nachtmarathon (21 kilometer) iets voor u. Of de Nacht- dan wel Dagmarathon met routes van 42 kilometer. En natuurlijk is er weer de Kennedymars, met 80 kilometer voor de boeg. Tijdens de nachtelijke wandelingen is het dragen van reflecterende kleding/attributen verplicht! Een zaklamp is zeker een aanrader.

 

Niet de kilometers tellen. Wat er toe doet is lekker sportief bezig zijn in de buitenlucht!

 

Start om 22:00 uur!

Het startschot voor de 30ste  Kennedymars Haaksbergen klinkt vrijdag 16 september om 22:00 (!)uur. Startlocatie is theater de Kappen. In en om het theater bieden we een aantrekkelijk randprogramma voor jong en oud. Naar aanleiding van opmerkingen van deelnemers hebben we de routes nog eens onder de loep genomen. Met name op Duits grondgebied zijn de wandelwegen aantrekkelijker en veiliger gemaakt. Ja, we gaan weer de grens over. De benodigde vergunningen zijn al aangevraagd. Kortom: Stichting Kennedymars Haaksbergen is al volop in beweging. Samen met onze enthousiaste vrijwilligers gaan we er weer tegenaan om er – net als voorgaande jaren –  een geslaagd evenement van te maken. Suggesties? Meekijken of meewerken achter de schermen? Graag! Neem gerust contact op met Secretariaat Kennedymars, p/a Molenstraat 56, 7481 GN  Haaksbergen. Of mail naar secretaris@kennedymarshaaksbergen.nl .

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kennedymarshaaksbergen.nl/wandelweekend-op-16-en-17-september/

jun 15

Oude tijden herleven

In 2016 beleeft de Kennedymars Haaksbergen de 30e editie! In de loop der jaren hebben vele wandelaars de prachtige omgeving van Haaksbergen mogen aanschouwen. Dit alles op mooi uitgezette en goed gemarkeerde routes. Ook dit jaar zal dat niet anders zijn. De routes worden vooraf weer voorgelopen en geoptimaliseerd. Onze wandelaars kunnen er weer op rekenen een prachtige en uitdagende route te lopen. Er is keuze uit verschillende afstanden dus de juiste afstand voor u zit er zeker bij.

En … onze tocht is geheel verzorgd! Op al onze rustposten wordt er wat aangeboden. Onder “info voor lopers / verzorging” vindt u de meest relevante gegevens hierover. Wel  raden wij de wandelaars aan om eten en drinken voor onderweg mee te nemen voor alle zekerheid.

Wat wel echt een must is: voor uw eigen en andermans veiligheid is het tijdens de nachtelijke uren verplicht goed zichtbare reflecterende kleding, hesje of bandjes te dragen. Ook het gebruik van een zaklamp wordt dan dringend aangeraden.

Oude tijden herleven want dit jaar begint de Kennedymars Haaksbergen weer op de aloude tijd van 22:00 uur. Graag tot ziens op 16/17 september.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kennedymarshaaksbergen.nl/oude-tijden-herleven/

Oudere berichten «