okt 11

Foto’s 2018

Onze fotografen hebben weer prachtige foto’s gemaakt onderweg.

Om ze te bekijken klik op onderstaande link(s)

Fotograaf Han Hilderink

Fotograaf Nico Asbroek

Amateurfotografie

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kennedymarshaaksbergen.nl/fotos-2018/

sep 02

Pedicure Claudy – wandelwol

Tijdens de vrijdagavond 21 september zal ook Pedicure Claudy aanwezig zijn op het marktplein met een eigen kraam waar o.a. wandelwol gekocht kan worden.

Hieronder stelt zij zich aan u voor:
Als Medisch Pedicure ben ik sinds eind november 2017 officieel dealer van Wandelwol. Een fantastisch product wat veel voetklachten/ blaren tijdens het wandelen/ winkelen/ sporten kan voorkomen of kan verminderen.

Het antidruk – product van WandelWol word gemaakt van 100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft het gevoel te lopen op wolken.
WandelWol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar, absorbeert transpiratievocht en ventileert.
Daarnaast verzacht het de ontstane blaren en voorkomt verdere blaarvorming. Als laatst werkt het druk ontlastend en is een behoud voor teennagels en voeten.
Wandelwol word aangebracht op de huid waar de pijnlijke plek zich bevind.

Voor wie is WandelWol bedoelt;
WandelWol is geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, wintertenen, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen en bij een branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels en/of opkomende of ontstane blaren bij het sporten of bij lange afstandswandelingen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit product? Op 21 september tijdens de start van de Kennedymars kunt u mij op de markt in Haaksbergen vinden met een kraam. Waar ik onder andere Wandelwol en andere wandel gerelateerde producten bij mij heb.

Graag hoop ik u te verwelkomen aan mijn kraam en wens ik u een goed lopende Kennedymars toe.

Met Vriendelijke Groeten,
Claudy Elink Schuurman – Schröer

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kennedymarshaaksbergen.nl/pedicure-claudy-wandelwol/

sep 02

Wandel, beleef en geniet

Vrijdag 21 en zaterdag 22 september vormt Haakbergen weer het decor voor de Internationale Twentse Kennedymars 2018. Uiteraard staan ook de overige vertrouwde afstanden op het wandelprogramma. En we hebben een primeur. De vrijdagavond is uitgebreid met een 10 kilometerloop: de Avond-mini- Kennedymars.

Primeur in 2018!
De avond-mini-Kennedymars is speciaal bedoeld voor teams. Denk bijvoorbeeld aan de schooljeugd, collega’s, families, buren, vrienden. Maar individueel meedoen kan natuurlijk ook. De avond-mini-Kennedymars gaat van start om 19:00 uur vanaf het Haaksbergse marktplein. Deze prachtige avondroute neemt je mee door de natuur rond Haaksbergen. Even proeven aan de sfeer van de 80 kilometertocht. En een welverdiende rustpauze bij de schaapskooi Horstervennehoes waar een dorstlessend drankje klaar staat. Dat wil je niet missen, toch?

Startschot om 22:00 uur
Om 22:00 uur wordt er op de startknop gedrukt voor de deelnemers aan de 80, 42 en 21 kilometer. Het wandelpeloton zet zich in beweging naar de Veldmaat en keert nog één keer terug naar de Markt. Daarna doet de meute nogmaals de Veldmaat aan om vervolgens in het nachtelijk duister te verdwijnen richting Boekelo en Enschede. Belangrijk: het dragen van duidelijk zichtbare reflecterende kleding en/of accessoires is voor de nachtwandelaars verplicht! Doe dus een hesje aan of bevestig bandjes om de arm. Het gaat om je eigen veiligheid. Verder adviseert de organisatie uitdrukkelijk om een zaklamp mee te nemen.

Dagprogramma zaterdag
Op zaterdag 22 september kun je deelnemen aan drie verschillende wandelroutes van respectievelijk 42, 21 en 10 kilometer. Let op: deze afstanden beginnen NIET gelijktijdig en kennen een tijdslimiet waarbinnen gestart moet worden! De dagmarathon (42 km) voert vanaf het marktplein via Buurse naar onze oosterburen. Zo komen de wandelaars door onder meer Alstätte en Lünten. Zij vinden veel natuurschoon op hun route. Start dus op tijd om volop te genieten.

Info en inschrijven
Inschrijven met een aantrekkelijke korting kan uiterlijk tot en met 16 september via www.kennedymarshaaksbergen.nl/inschrijven. Daarna is inschrijven nog mogelijk op vrijdagavond 21 september bij het startbureau. Kijk voor meer informatie en tips op www.kennedymarshaaksbergen.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust via info@kennedymarshaaksbergen.nl.
ZIEN WE JOU AAN DE START VERSCHIJNEN?

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kennedymarshaaksbergen.nl/wandel-beleef-en-geniet/

jul 27

Om nu al naar uit te kijken

Nu al kijken we uit naar 21 en 22 september: het weekeinde waarin de 32e editie  van de Kennedymars Haaksbergen wordt gehouden. De start van de sfeervolle happening keert terug naar het marktplein. Er is een extra 10-kilometertocht op vrijdagavond. En er zijn nieuwe rustposten opgenomen in de route: scoutinggebouw De Klomp en het Horstervennehoes.

 

Na een aantal gastvrije jaren bij het Kulturhus start het internationale wandelspektakel als vanouds vanaf het marktplein. Ook het ‘huis der gemeente’ is betrokken bij de Kennedymars. Het doet zijn naam eer aan door vrijdagavond als startbureau te fungeren.

 

Nieuw

Dit jaar voor het eerst is er een extra 10 kilometertocht op de vrijdagavond (start 19:00 uur). Voor onder meer de schooljeugd, collega’s, buurtteams, vriendenclubs of families dé kans om de sfeer van de Kennedymars op te snuiven. Onderweg is er één rustpost: de schaapskooi ofwel Horstervennehoes. Ook zaterdag overdag vinden de wandelaars deze nieuwe rustpost op hun pad. Blij zijn we ook met het clubgebouw van Scouting De Klomp als rustpost. Van hieruit gaan de deelnemers aan de nachtwandelingen het buitengebied in.

 

Oproep: enthousiaste vrijwilligers gezocht!

De Kennedymars Haaksbergen staat bekend om de goede organisatie en gemoedelijke sfeer. Wij zijn op zoek naar mensen die willen meehelpen om dit evenement ook in 2018 tot een groot succes te maken. Als vrijwilliger krijg je een rol die bij jou past. Is verkeersregelaar iets voor jou? Lijkt gastheer/-vrouw bij één van de rustposten jou leuk? Of zie jij jezelf helpen bij de uitgifte van startbewijzen of medailles?  Kom erbij! Samen maken we van de Kennedymars Haaksbergen één groot feest! Ben jij de vrijwilliger die wij zoeken? Of wil je méér weten? Neem dan contact op met onze secretaris:  secretaris@kennedymarshaaksbergen.nl. Bellen of whatsappen mag ook: 06-15690841 (na 19:00 uur).

 

Inschrijving deelnemers

Meer informatie over het wandelevenement vind je op www.kennedymarshaaksbergen.nl

Heb je ideeën, tips, suggesties? Laat het ons weten! Per email: secretaris@kennedymarshaaksbergen.nl.  Of per post: Gängelhuuske, t.a.v. secretaris Kennedymars, Molenstraat 56, 7481 GN  Haaksbergen.

 

Dank voor je aandacht en graag tot gauw!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kennedymarshaaksbergen.nl/om-nu-al-naar-uit-te-kijken/

mei 01

Rabobank Clubkas Campagne

Kom in actie en stem op ons!

Stichting Kennedymars Haaksbergen doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Enschede-Haaksbergen draagt het verenigingsleven een warm hart toe. En daarom organiseert zij jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne. De basisgedachte is dat klanten bepalen welke clubs een bijdrage ontvangen.

Stemmen

Van 1 mei tot en met 21 mei kunnen klanten hun stem uitbrengen op hun favoriete club via www.rabobank.nl/eh. Eind april ontvangen alle klanten vanaf 12 jaar een persoonlijke uitnodiging om te stemmen. Als alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaalbedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per stem duidelijk. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage voor een club.

Oproep aan iedereen

Ben jij klant van Rabobank Enschede-Haaksbergen en ouder dan 11 jaar? Breng dan je stem uit op onze stichting. Vergeet niet aan je familie, buren, vrienden, collega’s te vragen om hun stem uit te brengen op onze stichting. Elke stem is geld waard!

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne van de Rabobank vind je op www.rabobank.nl/eh. Onder het kopje actueel staat een link naar de Rabo Clubkas Campagne 2018.

Alvast bedankt!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kennedymarshaaksbergen.nl/rabobank-clubkas-campagne/

sep 27

Foto’s Nico Asbroek

De foto’s van fotograaf Nico Asbroek staan online.

Klik hier om ze te bekijken.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kennedymarshaaksbergen.nl/fotos-nico-asbroek-3/

aug 12

Kennedymars en Kunst: dat gaat prima samen!

Kennedymars en Kunst: gaat dat samen? Jazeker! Door de samenwerking met de Stichting Nieuwe Twentse Kunst wordt dit jaar een nieuw cultureel element aan de wandelbeleving toegevoegd. Samen met diverse kunstenaars presenteren wij u o.a. een prachtig visueel spektakel. De monumentale Sint-Pancratiuskerk in het centrum zal in nieuw licht gezet worden. Wat dat precies inhoudt, is te zien op vrijdag 15 september vanaf 20:00 uur in het centrum van Haaksbergen. Kom dat zien!

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kennedymarshaaksbergen.nl/kennedymars-en-kunst-dat-gaat-prima-samen/

jul 11

Bestel uw wandelshirt nu!

Dit jaar is er de mogelijkheid om een uniek Kennedymars Haaksbergen wandelshirt te bestellen. Laat die kans niet voorbij gaan en bestel nu! Alleen verkrijgbaar tijdens de voorinschrijving tot en met zondag 3 september en kosten slechts € 20,00 per shirt.

Het sport en vrije tijd shirt is gemaakt van 100% polyester waardoor een maximaal vochttransport plaatsvindt en het sneldrogend is. Kortom een wandelshirt van uitstekende kwaliteit waar u veel plezier aan zult beleven.

Verkrijgbaar in zowel heren- als damesmodel en in de maten S, M, L, XL en XXL. Het damesmodel is getailleerd.

Bestellen kan via het inschrijfformulier op www.kennedymarshaaksbergen.nl/inschrijven.

Hiermee machtigt u ons ook om eenmalig de kosten van het shirt van uw bankrekening af te schrijven.

Bij de start van de Kennedymars ligt het shirt dan voor u klaar bij de inschrijfbalie.

Veel wandelplezier gewenst!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kennedymarshaaksbergen.nl/bestel-uw-wandelshirt-nu/

mei 01

Voorinschrijving geopend!

De voorinschrijving voor de Kennedymars Haaksbergen is geopend!

Schrijf nu in en ontvang tot 10 september 10% korting op het inschrijfgeld.
Tip: ook leuk om cadeau te geven.

Inschrijven kan via www.kennedymarshaaksbergen.nl/inschrijven

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kennedymarshaaksbergen.nl/voorinschrijving-geopend-2/

sep 20

Foto’s Nico Asbroek

De foto’s van fotograaf Nico Asbroek staan online.

Klik hier om ze te bekijken.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kennedymarshaaksbergen.nl/fotos-nico-asbroek-2/

Oudere berichten «